Nampaknya lokasi anda ialah di <country>

Kunjungi laman pasaran TENA anda untuk maklumat setempat.

Bahasa
EN |  BM

Pesan sampel percuma anda

Bantu orang tersayang anda dengan mendapatkan sampel TENA percuma Kami akan menghantar produk dalam pakej sulit ke rumah anda. Pilih salah satu daripada pek berikut:

Langkah 1/3 : Pilih produk

Mulakan dengan salah satu produk sampel ini

TENA Pants Plus

TENA Pants Plus

Direka untuk kelemahan pundi kencing yang sederhana hingga berat

TENA Pants Value

TENA Pants Value

Perlindungan tidak menonjol dengan padanan seperti seluar dalam

TENA Slip Super

TENA Slip Super

Direka untuk kebocoran air kencing yang banyak

TENA Slip Plus

TENA Slip Plus

Direka untuk kebocoran air kencing yang sederhana hingga banyak

TENA Value

TENA Value

Lampin pelekat TENA Value menawarkan penyerapan 2X yang diperlukan oleh pemakai. Ia direka khas untuk pengguna di Asia Tenggara yang boleh bergerak dengan bantuan / terlantar di katil.

TENA Lady (untuk lemah pundi kencing)

TENA Lady (untuk lemah pundi kencing)

Ia sama seperti liner / pad biasa, tetapi lebih menyerap. Direka khas berdasarkan badan wanita dan mempunyai penyesuaian yang selamat dan betul. Semua produk TENA Lady mempunyai Perlindungan 3X dari Kebocoran, Bau & Kelembapan

Maklumat penting

Adakah anda ingin mencuba produk TENA? TENA menawarkan perlindungan yand tidak dapat ditandingi untuk kelemahan pundi kencing. Mengapa tidak mengujinya sendiri dengan sampel percuma, dihantar kepada anda dalam pakej sulit? Kami akan mengendalikan data peribadi anda dengan penuh keyakinan dan anda tidak akan bertanggungjawab sama sekali.

Sila isi borang untuk menerima sampel Percuma (* terhad kepada 1 keping setiap isi rumah & tertakluk pada ketersediaan produk). Tawaran sah di Malaysia sahaja. Sila klik di sini untuk terma dan syarat tawaran sampel percuma ini.