Language
EN | MS |

Briefs inkontinen dengan pelekat

Briefs inkontinen semua-dalam-satu dengan pelekat boleh laras untuk muat padan yang lebih baik dan penyerapan yang unggul

TENA Slip ialah rangkaian briefs inkontinen terbuka yang lazimnya dikenali sebagai lampin dewasa. Ia merupakan produk inkontinen semua-dalam-satu yang popular, dilengkapi dengan pelekat kuat dan boleh laras untuk muat padan terbaik yang sekaligus memberi perlindungan kebocoran dan kekeringan terunggul.  Pelekat yang mudah pakai itu boleh diikat berulang kali. Sama ada dalam posisi duduk atau berbaring, briefs inkontinen semua dalam satu ini boleh disalin dengan mudah dan cepat. TENA Slip juga direka untuk kegunaan lelaki dan wanita dewasa serta kanak-kanak yang mengalami inkontinen sederhana hingga inkontinen berat. Produk yang selesa dan mempunyai kebolehan menyerap yang unggul ini adalah sesuai bagi mereka yang terbatas pergerakan dan perlu duduk atau berbaring sepanjang hari. Ianya bagus untuk memelihara kesihatan kulit.

Incontinence briefs with tabs | Slip

Dr P oleh TENA

Sentiasa kering dan selesa

TENA Value

Lampin pelekat TENA Value menawarkan penyerapan 2X yang diperlukan oleh pemakai. Ia direka khas untuk pengguna di Asia Tenggara yang boleh bergerak dengan bantuan / terlantar di katil.

TENA Slip Plus

Direka untuk kebocoran air kencing yang sederhana hingga banyak

TENA Slip Super

Direka untuk kebocoran air kencing yang banyak