Language
EN | MS |

TENA Lady Ultra Mini

TENA Lady Ultra Mini memberikan orang kesayangan anda PERLINDUNGAN TIGA KALI GANDA daripada kebocoran, bau dan kelembapan. Direka khusus untuk memberikan penjagaan maksimum. Panty liner ini selembut sutera dan selesa ini mempunyai penyerapan yang tinggi berbanding panty liner yang biasa. TENA Lady Ultra Mini mengawal kebocoran yang sedikit dengan segera. Dengan Flexcore, panty liner kami adalah sangat fleksibel dan mengikut pergerakan orang kesayangan anda.

  • Lebih menyerap berbanding panty liner  biasa
  • Pengawalan Bau Segar untuk keyakinan
  • Perlindungan Tiga Kali Ganda – Kering, Terjamin & Pengawalan Bau

Manfaat produk

Lebih menyerap berbanding panty liner  biasa

TENA Lady liner mempunyai teras ultra nipis yang unik bagi penyerapan berganda berbanding liner biasa. Ia mengandungi penyerapan mikro yang mengekalkan air kencing dan memastikan ia kering. TENA Lady liner memastikan orang kesayangan anda berasa kering, segar dan terjamin.

Pengawalan Bau Segar untuk keyakinan

Jangan biarkan sedikit kebocoran menghalang kecergasan orang kesayangan anda. TENA Lady liner mempunyai Pengawalan Bau Segar dengan mutiara mikro aktif untuk mengurangkan pengembangan bau. TENA Lady membuat orang kesayangan anda berasa segar dan yakin supaya mereka boleh menghadapi apa-apa sahaja.

Perlindungan Tiga Kali Ganda – Kering, Terjamin & Pengawalan Bau

Semua produk TENA Lady menawarkan orang kesayangan anda Perlindungan Tiga Kali Ganda daripada kebocoran, bau dan kelembapan. Membantu orang kesayangan anda kekal kering, terjamin dan yakin sepanjang hari.

Lulus ujian dermatologi

Semua bahan dalam produk diuji secara dermatologi supaya ia selamat dan lembut kepada kulit.

Permukaannya Selembut Sutera pada kulit

TENA Lady liners mempunyai liputan tekstil selembut sutera yang sangat halus pada kulit. Ini menjadikan TENA Lady begitu selesa, orang kesayangan anda mungkin lupa bahawa mereka sedang memakainya.

Lapisan atas QuickDry untuk kekeringan segera

TENA Lady mempunyai permukaan berlubang khas yang menyerap cecair dengan segera, mengekalkan kulit orang kesayangan anda berasa segar dan kering. TENA Lady akan membantu orang kesayangan anda berasa selesa dan kering supaya mereka boleh menghadapi apa-apa sahaja.

Fakta produk

Tahap Penyerapan

Disediakan dalam panjang:

Panjang: 19.2 cm

Disediakan dalam bungkusan:

  • Pek pengguna: 26 keping