Language
EN | MS |

TENA Lady Normal

TENA Lady Biasa dengan teknologi microPROTEX™ memberikan PERLINDUNGAN TIGA KALI GANDA daripada kebocoran, bau dan kelembapan. Saiz TENA Lady Biasa adalah sama dengan tuala haid tetapi direka untuk kelemahan pundi kencing yang ringan hingga sederhana. Teknologi pemampatan microPROTEX™ kami memberikan penyerapan di mana ia diperlukan bagi memastikan orang kesayangan anda mendapat perlindungan dan penjagaan terlindung yang diperlukan.

  • Teknologi pemampatan microPROTEX™ direka dengan mempertimbangkan bentuk badan wanita untuk penyerapan dan perlindungan yang cemerlang
  • Pad berbentuk Asimetri dan keanjalan tepi yang lembut untuk padanan 3D yang tepat
  • Perlindungan Tiga Kali Ganda – Kering, Terjamin & Pengawalan Bau

Manfaat produk

Teknologi pemampatan microPROTEX™ direka dengan mempertimbangkan bentuk badan wanita untuk penyerapan dan perlindungan yang cemerlang

TENA Lady Discreet Biasa dibentuk khas untuk menyediakan penyerapan yang lebih baik untuk mencegah kebocoran. Teknologi  microPROTEX ™ menggabungkan campuran bahan ultra penyerap untuk menyediakan penyerapan  yang unggul dan memberi jaminan penjagaan terlindung yang diperlukan.

Pad berbentuk Asimetri dan keanjalan tepi yang lembut untuk padanan 3D yang tepat

Akhirnya, ia adalah tentang orang kesayangan anda rasa selamat. TENA Lady Discreet Biasa dengan teras asimetri dan elastik tepi menyesuai kepada bentuk badan untuk memberi padanan 3D yang tepat.  Bahagian tepi mengikut pergerakan badan orang kesayangan anda. TENA Lady Discreet Biasa memberikan kebebasan untuk bergerak dengan yakin tanpa kebimbangan tentang kebocoran air kencing.

Perlindungan Tiga Kali Ganda – Kering, Terjamin & Pengawalan Bau

Semua produk TENA Lady menawarkan orang kesayangan anda Perlindungan Tiga Kali Ganda daripada kebocoran, bau dan kelembapan. Membantu orang kesayangan anda kekal kering, terjamin dan yakin sepanjang hari.

Lulus ujian dermatologi

Semua bahan dalam produk diuji secara dermatologi supaya ia selamat dan lembut kepada kulit.

Permukaan lembut ekstra dan Selembut Sutera Kering pada kulit

Kekeringan adalah penting untuk berasa segar dan pelindungan kulit. Pad TENA Lady Discreet mempunyai permukaan seperti tekstil yang Selembut Sutera di mana ia menyerap sebarang kelembapan daripada kulit orang kesayangan anda. Pad TENA Lady Discreet membuatkan orang kesayangan anda berasa kering dan yakin.

Pengawalan Bau Segar untuk keyakinan

Pad TENA Lady Discreet mempunyai Pengawalan Bau Segar dengan mutiara mikro aktif untuk mengurangkan pengeluaran bau. TENA Lady Discreet menyediakan perlindungan sambil memberikan keselesaan dan maruah diri.

Dibungkus secara berasingan

TENA Lady Discreet Biasa dibungkus secara berasingan dan boleh disimpan dalam beg tangan atau poket anda dan mudah dibuang.

Tekstil lembut serta telus udara membantu mengekalkan kulit yang sihat

TENA Lady adalah lembut dan telus udara yang membenarkan pengedaran udara, mencegah kelembapan dan menggalakkan kulit yang sihat. TENA Lady memastikan orang kesayangan anda berasa segar.

Fakta produk

Tahap Penyerapan

Disediakan dalam panjang:

Panjang: 27.5 cm

Disediakan dalam bungkusan:

  • Pek pengguna: 12 keping

Memperkenalkan pad TENA Lady Discreet